sadaya Kategori
Fokus deui kana inovasi & kelestarian, kami ngatur bungkusan & proyék tampilan anjeun ti mimiti dugi ka rengse.

Kami nganggap unggal palanggan anu unik, kami damel raket sareng anjeun salaku pasangan anu leres, kami leres-leres ngartos visi anjeun. Kami ngabantosan anjeun tina desain inovatif primér, dugi ka pangiriman produk engké kalayan waktos sareng hemat biaya.

Kami ngagaduhan manajer proyék profésional anu ngawaskeun sadaya prosedur sareng insinyur sareng anggota tim produksi anu sanés, pikeun mastikeun yén sadaya prosésna jalanna saé sapertos anu diharapkeun. Kami dedicated ka kasuksésan konsumén urang, jadi panaséhat dipercaya jeung mitra dipercaya, urang gawé bareng pikeun nganteurkeun layanan unggulan jeung nilai tambahan kalayan kajujuran jeung integritas.

Produk panganyarna kami

Kaca Tube Box
Kaca Tube Box

Bungkusan Perawatan Kulit Botol Tube Jelas

Imah Clamshell Box
Imah Clamshell Box

Imah Wangun Desain karton kado Box

Koper Kado Box
Koper Kado Box

Méwah Vintage Koper Batang bungkusan

Matte Kado Box
Matte Kado Box

Matte Hideung Anggur kado Box Jeung tutup

Rak Témbongkeun Earphone
Rak Témbongkeun Earphone

Acrylic Metal Earphone Témbongkeun rak

Bungkusan Sustainable

Bungkusan Sustainable

Solusi bungkusan sustainable ngabantosan ngirangan polusi sareng runtah. Sadaya bahan kertas kami asalna tina leuweung anu disertipikasi FSC®, anu didamel tina bahan alami, tiasa dianyari sareng tiasa didaur ulang. Ngabogaan kabeungharan pangalaman dina bahan recyclable sarta pilihan bahan séjén, urang nanggung prinsip sustainable saméméh sagala kaputusan dijieun Dina tahap desain inovatif, urang ngurangan pamakéan bahan jeung leuwih runtah ku optimasi struktur jsb Kami geus nyadiakeun pilihan bungkusan sustainable pikeun loba konsumén ti EU. jeung AS.

kelestarian

Kami bungkusan

Klién gawé bareng

pasangan01
pasangan01
pasangan01
pasangan01
pasangan01
pasangan01
pasangan01
A Global Leap Forward - Topsion Ngalegaan Operasi ka Horizons Anyar!
A Global Leap Forward - Topsion Ngalegaan Operasi ka Horizons Anyar!

Dinten ieu nandaan tonggak penting pikeun Topsion nalika urang bangga ngumumkeun ngadegna cabang anyar di Shenzhen, Dongguan, Changsha, sareng Amérika Serikat. Ékspansi strategis ieu nyetél panggung pikeun éra anyar kamekaran, inovasi, sareng c ...

Gagasan anjeun janten kanyataan dina ngan ukur Hiji dinten: tingali kumaha tim kami ngajantenkeun éta kajantenan di dieu?
Gagasan anjeun janten kanyataan dina ngan ukur Hiji dinten: tingali kumaha tim kami ngajantenkeun éta kajantenan di dieu?

Urang mekar dina mawa visi kreatif klien urang pikeun hirup. Dina prosés produksi urang, urang teu ngan boga parabot percetakan canggih, tapi ogé dilengkepan fungsi adjustment tinta otomatis pikeun mastikeun yén solusi bungkusan anjeun minuhan pangluhurna ...

Bungkusan khusus anu cocog sareng merek anjeun
Bungkusan khusus anu cocog sareng merek anjeun

Ngarancang solusi bungkusan unik leres pisan teu bisa dipisahkeun tina rupa-rupa perlakuan permukaan dina kotak bungkusan.Perlakuan permukaan bungkusan nujul kana rupa-rupa téknik ngolah sareng hiasan anu dilakukeun dina permukaan luar bungkusan, ...

/
Unggal bungkusan sareng tampilan gaduh carita. Mimitian anjeun sareng kami.
Meunangkeun di touch