sadaya Kategori

Gagasan anjeun janten kanyataan dina ngan ukur Hiji dinten: tingali kumaha tim kami ngajantenkeun éta kajantenan di dieu?

Waktos: 2023-11-23 Hit: 175

Gagasan anjeun janten kanyataan dina ngan ukur Hiji dinten: tingali kumaha tim kami tiasa kajantenan di dieu?

Dina dunya rékayasa bungkusan anu gancang, dimana garis waktos sering ngarahkeun kasuksésan, efisiensi sareng inovasi janten pangpentingna. Malah pikeun kotak kardus pangbasajanna, tanpa karajinan husus, waktu proofing téh 2-3 poé; Handmade kayaning a kotak laci, Butuh 7-8 poé salaku sarat ukuran rélatif luhur

Kumaha upami urang? Insinyur kami angkatan sareng pangalaman mangtaun-taun sareng gairah pikeun inovasi, reueus kana kamampuan pikeun ngarengsekeun struktur bungkusan anu paling rumit. Hebatna, aranjeunna tiasa ngarobih konsép kréatif janten prototipe fisik dina ngan ukur 24 jam.

Komo lamun nyanghareupan pajeulitna tina bungkusan kreatif nu lacks kapang cutter, tim kami naek kana kasempetan nu. Aranjeunna ngungkit kaahlian sareng kaahlian unik pikeun ngirangan waktos ieu sacara signifikan, ngahasilkeun conto kualitas luhur ngan ukur 1 dinten.

Dina manah kasuksésan urang perenahna budaya kolaborasi, dimana unggal anggota tim muterkeun hiji peran krusial dina prosés. Urang ngaleuwihan ekspektasi, ngarobah bungkusan kreatif jadi kanyataan dina ngan hiji poé!

gambar-1