sadaya Kategori

Bungkusan khusus anu cocog sareng merek anjeun

Waktos: 2023-09-21 Hit: 144

undefined

Ngarancang unik solusi bungkusan kacida teu bisa dipisahkeun tina rupa-rupa perlakuan permukaan dina kotak bungkusan.The perlakuan beungeut bungkusan nujul kana rupa-rupa ngolah jeung téhnik hiasan dipigawé dina beungeut luar bungkusan nu, dimaksudkeun pikeun ngaronjatkeun kualitas penampilan bungkusan nu, ngaronjatkeun daya tarik tur nepikeun nilai brand. Ieu sababaraha prosés permukaan bungkusan umum.

Percetakan mangrupikeun prosés permukaan anu paling umum, kalebet percetakan offset, percetakan sutra sareng sajabana, kalayan téknologi pangolahan warna anu béda, sapertos percetakan CMYK, percetakan pantone jsb, tiasa warna khusus kana bungkusan, ngajantenkeun warna langkung saé sareng langkung lengkep, sareng ningkatkeun kakuatan daya tarik visual. .

Hot stamping kalebet hot stamping, pérak panas, sareng téknologi gilding anu langkung inovatif, anu sering dianggo dina solusi bungkusan anu mewah. Éta tiasa nambihan tékstur logam kana bungkusan pikeun ngajantenkeun merek langkung luhur.

Embossing tiasa ngabentuk tékstur kerung-convex sareng pangaruh tilu diménsi dina permukaan bungkusan produk, nyorot logo merek atanapi fitur produk.

Laminasi nyaéta nutupan pilem dina permukaan bungkusan, sapertos pilem herang, pilem matte jsb, pikeun ningkatkeun résistansi ngagem, résistansi cai sareng gloss kotak kado, ngajagi bungkusan tina karusakan, sareng ningkatkeun éfék visual dina waktos anu sami. , nyieun bungkusan nu leuwih textured.

Spot UV dianggo pikeun ningkatkeun éfék visual sareng kualitas bungkusan khusus. Sacara umum, lampu UV diterapkeun dina logo atanapi gambar supados katingalina terang sareng kontras sareng bagian-bagian sanés, ngajantenkeun sadayana pakét langkung pikaresepeun.

Desain jandela, ku ngarancang jandela transparan dina kotak bungkusan, pamakéna bisa nempo produk dina kotak kaku, kukituna ngaronjatkeun kahayang pikeun meuli jeung intuitif ngarasakeun produk.

téhnologi molotok cocog pikeun bungkusan kreatif rarancang. Ku manaskeun pilem palastik, éta adsorbed dina kotak bungkusan jeung dibere bentuk kompléks, nyieun pangaruh bungkusan tilu diménsi sarta méré produk nu novél jeung penampilan unik.

Tim desainer kami biasana milih prosés anu luyu dumasar kana karakteristik produk palanggan sareng posisi pasar pikeun nyiptakeun bungkusan anu pikaresepeun. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan solusi bungkusan anu cocog pikeun merek anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami dina halaman wéb.