sadaya Kategori

A Global Leap Forward - Topsion Ngalegaan Operasi ka Horizons Anyar!

Waktos: 2024-02-28 Hit: 15

gambar-1

Dinten ieu nandaan tonggak penting pikeun Topsion nalika urang bangga ngumumkeun ngadegna cabang anyar di Shenzhen, Dongguan, Changsha, sareng Amérika Serikat. Ékspansi strategis ieu nyetél panggung pikeun éra anyar kamekaran, inovasi, sareng kolaborasi global.

Cabang Shenzhen sareng Dongguan kami, diposisikan sacara strategis di jantung jaringan ranté pasokan, mangrupikeun kakuatan efisiensi. Lokasi ieu meta salaku jantung ngéléhkeun produksi urang, mastikeun pangiriman mulus tur timely kami bungkusan inovatif solusi. Ti konsepsi nepi ka kreasi, Topsion mertahankeun komitmen unyielding kana kaunggulan ranté suplai.

Di Changsha sareng Amérika Serikat, Topsin sanés ngan ukur ngalegaan tapak sukuna tapi ngajajapkeun tempat anyar dina pangwangunan bisnis. Changsha, hiji kota vibrant di Cina sentral. Samentara éta, di Amérika Serikat, operasi urang téh bukti komitmen urang pikeun minuhan sagala rupa kaperluan klien global urang.

Kami henteu ngan ukur ngalegaan sacara geografis tapi ogé ningkatkeun komitmenna pikeun kelestarian.
Gabung Kami dina Ngabentuk Masa Depan Bungkusan